Megoldásaink - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Megoldásaink

Megoldásaink


Alközponti megoldások

Egy magára adó vállalkozásnak vagy intézménynek szüksége van alközponti megoldásokra annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni az Ügyfeleivel, Partnereivel. Az általunk preferált gyártók: Avaya, Mitel, Panasonic, valamint az Alcatel-Lucent és a Unify.

Call center

A call center azoknak a cégeknek/intézményeknek éri meg, melyeknek szüksége van egy megbízható, könnyen kezelhető és átlátható üzleti kommunikációs rendszerre, mellyel ki tudja szolgálni az ügynökei nagy bejövő telefonforgalmát.

Egészségügy

Ha egészség van, minden van - tartja a mondás. Azonban idővel előjönnek a problémák. Ilyenkor pedig jól jönnek azok az eszközök és megoldások, melyek segítségünkre lehetnek - akár a kapcsolattartásban.
Éppen ezért nálunk is van a kórházak, egészségügyi intézmények számára elérhető nővérhívó rendszer, valamint az otthoni felhasználóknak szánt idősgondozó mobiltelefon.
Bővebb ismertető: egészségügy.

Fax server

Dokumentumok küldése, fogadása. Követhető, riportolható visszajelzések. Sokrétű küldési mód: fax, e-mail, SMS, automatizált nyomtatás. Hatékonyság és termelékenység növekedés.

Hálózat felügyelet

E-mailek, weboldalak, FTP, Telnet, webmail, MSN ellenőrzését támogató eszköz. Csökkenthető a munkahelyi visszaélések száma és a sávszélesség pazarlás.
Bővebb ismertető: hálózat felügyelet.

Hangrögzítés

Telefonbeszélgetések teljes körű dokumentációja. Felhasználási terület: irodák, diszpécser szolgálatok, ügyfélszolgálatok, pénzügyi szolgáltatók, ahol a hangadat-forgalom rögzítése kötelező.

Hívásadat-feldolgozás

A rendszer alkalmas telefonhívások szabályozására, forgalom ellenőrzésére különböző forgalmi statisztikák készítésére, a telefon hívásdíjak felhasználók szerinti elosztására.
Bővebb ismertető: hívásadat-feldolgozás.

Konferencia beszélgetés

A full duplex működésű (mindkét fél egyidejű beszédére alkalmas) rendszerrel még több résztvevős lehet egy konferencia, ahol kiváló minőségben hallhatják egymást, a beszélgetések rögzíthetőek. Video konferencia esetén pedig nem csak halljuk, hanem látjuk is a partnereinket.
Bővebb ismertető: konferencia beszélgetés.

Mobil megoldások, mobilitás

A GSM adapterek olyan csúcstechnológiájú termékek, segítségükkel lehetővé vált, hogy a meglévő telefonközpontok GSM rendszerű telefonvonalakat is fogadjanak. A mobil mellék pedig lehetővé teszi a mobiltelefonok olyan jellegű használatát, mintha a készülék egy teljes jogú mellékállomása lenne a vállalati rendszernek.
Bővebb ismertető: mobil megoldások.

Strukturált hálózat

A strukturált kábelhálózat az infokommunikációs rendszerek alapja: a rendszer összes eszköze és szoftvereleme a kábelhálózaton keresztül lép kapcsolatba egymással, tehát jó minőségű kábelezés nélkül nem képzelhető el megbízható informatikai és távközlési rendszer.

VoIP (hang) szolgáltatás

Gondoltál már arra, hogy költséghatékonyan kellene telefonálni?
Szeretnéd, ha a telefonod nem lenne helyhez kötött? A megoldás a VoIP, azaz hangátvitel az Interneten keresztül.
Bővebb ismertető: hang szolgáltatás

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz