Hírek - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek

Hírek

Itt találod meg a társaságunkkal és az általunk kínált megoldásokkal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Vagy látogasd meg Facebook oldalunkat: ART TeleCom KFT.


2016. december 23. - Kellemes ünnepeket!

Köszönjük, hogy ezt az esztendőt is együtt töltöttük! Most pedig
előre tekintünk és Veletek közösen várjuk 2017-et. Tudod: nagy utat tettünk meg közösen az elmúlt 25 esztendőben. Rajtunk nem múlik: teremtsünk kapcsolatot a következő 25-ben is! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldogságban, kapcsolatteremtésben gazdag új esztendőt kíván az ART TeleCom!

2016. december 14. - Jönnek a cipősdobozok

Folyamatosan érkeznek a Lóverseny utcai ügyfélszolgálatunkra a cipősdobozok, melyeket örömmel veszünk át, hogy eljuttassuk majd a szervezőknek. K
ecskeméti, környékbeli gyerekeknek, az Autista Centrum, az Élethinta Alapítvány, a csecsemőotthon és az SOS gyermekfalu lakói fogják kapni a - reményeink szerint - rengeteg ajándékot. Várunk Téged is a játékokkal, iskolai eszközökkel, higiéniai eszközökkel és édességgel töltött dobozokkal! Bővebb információért keress bennünket (https://www.facebook.com/arttelecomkft) vagy a Karácsonyidobozt a FB-on (https://www.facebook.com/karacsonyidoboz)!

2016. december 2. - Kis dolgokból lesznek a nagyok

Tegnap kaptuk ezt a levelet és nagyon büszkék vagyunk rá. A mentősök munkájának támogatásával honfitársainkat is tudjuk támogatni. Apróság, de adott pillanatban életek múlnak rajta.

2016. november 22. - 25 évesek lettünk, köszönjük!

Hogy ezt a szép jubileumi évet is megélhettük, óriási szerepe volt és van minden kedves Ügyfelünknek, Partnerünknek. Így természetesen Neked, Nektek is köszönettel tartozunk érte.
Kis videó összeállításunkat fogadd sok szeretettel: https://youtu.be/7EwP5cuXdkc

2016. november 10. - Az év komplex projektje

Egyik partnerünk ettől az évtől kezdődően az ügyfeleit díjazni fogja különböző kategóriákban.
Nagy megtiszteltetés és öröm ért bennünket azzal, hogy az "Az év komplex projektje" elismerésben mi részesülhettünk először. Ügyfelünknél Avaya IPO500 kommunikációs rendszert telepítettünk le különböző aktív eszközökkel (pl. switch), DECT hálózattal, SBC-vel. Ezúton köszönjük Ügyfelünknek a bizalmat, partnerünknek pedig a sikeres együttműködést és az elismerést!

2016. október 18. - Nagy a baj? Csak nyomd meg a piros gombot!

Az idős nagymamának vagy nagypapának nem kell a telefonnal foglalkoznia, csak egy karperecet kell magán hordania, amely víz- és ütésálló! Bemutatkozik a Maxcom MM715!
Baj esetén a piros gombot megnyomja, a készülék pedig az öt előre programozott számot sorban felhívja, valamint SMS üzenetet küld. Amennyiben a hívott fél fogadja a hívást, akkor a készülék automatikusan kihangosított állapotba kerül, így távolról is lehet beszélni a hívott féllel.
Bővebben: Maxcom 715

2016. augusztus 15. - Köszönjük és gratulálunk!

Gratulálunk az eddig elért magyar sikerekhez minden sportolónknak az idei riói Olimpián! Már nyertek 5 arany, 3 ezüst és 4 bronz érmet. És reményeink szerint itt még nincs vége az éremesőnek. Micsoda teljesítmény, micsoda küzdelem részükről. Mi pedig szinte egy emberként szurkolunk nekik napról napra.
De ne feledkezzünk el az ART TeleCom nyerteseiről sem. Mai napon kisorsoltuk 3 lájkolónk között a 4-4 főre szóló belépőt a ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdőbe. Nyerteseink pedig: Kása Gabriella, Rózsa Mónika és Rajnai Attila Tóbiás. Szívből gratulálunk nekik is, a részletekkel kapcsolatban hamarosan keressük őket, titeket.

2016. augusztus 8. - Ők már nyertek, nyerj Te is!

Már aranyérmes Szász Emese (vívás - női párbajtőr egyéni) és Hosszú Katinka (úszás - női 400 méter vegyes)! Szívből gratulálunk Nekik!
Nyerj Te is! Az ART TeleCom FB oldal
(https://www.facebook.com/arttelecomkft) lájkolói között 3 db 4 fő részére szóló belépőt sorsolunk ki 2016.08.15-én a ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdőbe!
Nincs más dolgod, mint lájkolni az oldalunkat (ha még nem tetted volna meg) és szurkolni a magyaroknak Rióban!

2016. július 28. - Rendszergazdák világnapja

Kint esik az eső, dörög és villámlik, bent pedig folyik az oktatás... Nem állhatunk ki úgy az Ügyfeleink elé, hogy nem tudjuk tájékoztatni Őket a legújabb termékekről, szolgáltatásokról.
Ma a rendszergazdai elménket erősítjük: Windows Server 2016, nyomtatásmenedzsment, storage megoldások, biztonságtechnika, stb.
Ha Téged is érdekel valamelyik, keress bennünket
: Kapcsolat

2016. június 28. - I. KeSport Futsal Kupa

2016. június 26-án rendezték meg az I. KeSport Futsal Kupát a Scoregoal művüves pályáján. A tikkasztó nyári meleg sem riasztotta el a csapatokat és küzdöttek keményen egymás ellen.
A Kupa győztesei:
1.: Yáng Boyz; 2.: Aranyifjak; 3.: Maxx Autó, Hó SC (megosztva)
Az ART TeleCom különdíjban részesítette az 1. és 2. helyezettet.
Bővebben a tornáról: http://kesport.hu/2016/06/27/a-young-boyz-nyerte-az-i-kesport-futsal-kupat/

2016. június 23. - Ebéddel vendégeltük meg a Wojtyla Ház közösségét

Ahogy korábban, ismét megvendégeltük a Wojtyla Ház közösségét. A főzést nem vállaltuk, bár hiba ott sem lett volna. Az ízletes finomságokat Békés József tanár úr készítette mindenki legnagyobb örömére. Az elmúlt évek alatt azért megismertük már egymást, így a bemutatkozás rövidebb lett, hogy több szó essen a most zajló UEFA Euro 2016 számunka legnagyobb öröméről, a magyar győzelmekről és továbbjutásról. Mindig jó érzés számunkra, ha akár mint ART TeleCom, akár mint magánszemélyek hozzá tudunk járulni a Wojtyla Barátság Központ munkájához. Ebben továbbra is partnerek vagyunk, hiszen a kapcsolatteremtés után a jó kapcsolat később is megmarad. További képek:
http://goo.gl/ehWzIE

2016. június 10. - UEFA Euro 2016

Vásárolj üzletünkben június 10. és július 8. között minimum 5.000,- Ft értékben, és megajándékozunk egy doboz sörrel és egy zacskó szotyival!
Így jobban tudsz majd szurkolni a magyar válogatottnak!
Hajrá Magyarország!

2016. április 19. - Egy gomb miatt darabokra

Az ember nem is gondolná, hogy egy gomb miatt szinte atomjaira kell szétszedni egy laptopot. Végre mi is megtapasztalhattuk a dolgot. Ugyanis a kedves Ügyfél laptopját nem lehetett bekapcsolni: megadta magát a bekapcsoló gomb. A csere 3 perc volt, a gépet viszont szétszedni, majd összerakni kb. 1,5 óra.
Videó:
https://youtu.be/nI5-3038I6w

2016. április 12. - Új Ubiquiti eszközök

Az amerikai Ubiquiti is folyamatosan fejleszti meglévő termékeit, illetve rukkol elő újakkal. Így jelent meg a piacon legújabb asztali switch-e is, a UniFi US-8-150W. 8 db PoE-s Gigabites porttal, valamint 2 db SFP modullal is rendelkezik ez a menedzselhető eszköz. És ennek kijött a nagyobb, 16 portos változata is.
Amennyiben többre vagy kíváncsi, jelezd nekünk az art@art-telecom.hu mail címen vagy a +3676500900 telefonszámon.

2016. március 25. - Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves Partnerünknek, kiemelten Neked! Továbbá tájékoztatunk, hogy ügyfélszolgálatunk 2016. március 26-28. között zárva tart. Nyitás: március 29-én (kedd) 08.30 órakor.

"
Az illatos rózsavíztől megnőnek a lányok, zsebemben is elférnek a piros tojások.
Üdvözlöm e szent ünnepet, a ház minden lakóit,
kívánom, hogy töltsék vígan ennek minden óráit."

2016. március 11. - Egyenlőség, szabadság, testvériség!

Ezúton tájékoztatunk, hogy ügyfélszolgálatunk 2016. március 12-15. között zárva tart. Nyitás: március 16-án (szerda) 08.30 órakor.

"
A haza örök, s nem csak az iránt tartozunk kötelességgel, amely van, hanem az iránt is, amely lehet, s lesz."
Kossuth Lajos

2016. március 8. - Boldog nőnapot!

"
Ez a nap az övék, ma ünnepeljük őket,
Életünk részét, a csodálatos nőket!
Mik ők nekünk, nehéz elmondani,
Teljesség igényével mindazt felsorolni!
"
Hegedűs Gábor

2016. január 22. - Kora őszi fotók a hidegben

Kint 0 fok környékén áll a hőmérő, ilyenkor érdemes olyan fotókat nézegetni, ami még a jó időben készült. 2015. szeptemberében bővítettük egyik kedves Ügyfelünk optikai hálózatát, melynek része volt az Ubiquiti airFiber 5 eszköze is. Nagy mérete (és teljesítménye) miatt kollégánk udvarán teszteltük az eszközt, melyről fotókat Facebook oldalunkon találsz:
http://on.fb.me/1OKO244
Ubiquiti airFiber 5 promo video:
https://youtu.be/0SJGe1k-RgI

2015. december 21. - Áldott karácsonyt!

"Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni." - Márai Sándor
Áldott karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt kíván Neked az ART TeleCom!

Tájékoztatunk, hogy az ünnepek alkalmából Ügyfélszolgálatunk 2015. december 21-től (hétfő) 2015. január 3-ig (vasárnap) zárva tart. Nyitás: 2016. január 4-én (hétfő) 08.30 órakor. Találkozunk 2016-ban is!

2015. december 18. - Nektek öröm, Nekik öröm

Végeztünk a Karácsonyidoboz gyűjtéssel. Ezúton szeretném megköszönni a lelkes Ügyfeleinknek is, hogy hozták az apróságokat az apróságoknak. Tegnap délelőtt azonban nem volt a gyűjtéssel vége az akciónak: több mint 20 csomagot eljuttattunk Méntelekre, az Általános Iskolába is. Nagyon jó érzés volt, hogy átadhattuk a dobozokat a gyermekeknek. Csomag oda, mosoly és örömtől csillogó szemek vissza. Reméljük, hogy szebbé, boldogabbá tudtuk tenni a karácsonyukat. Ők a miénket biztos. Te is tudod: Nektek öröm, Nekik öröm. Áldott karácsonyt!
Képek a Facebook oldalunkon:
http://on.fb.me/1Qx1RIJ

2015. december 8. - Jönnek a dobozok

Videó: https://youtu.be/aSY9Fxw_oSU
Folyamatosan hozzák a karácsonyi ajándékokkal megtöltött cipősdobozokat az ART TeleCom Lóverseny utcai ügyfélszolgálatára. Ha úgy érzed, hogy még Te is segítenél egy kis aprósággal az apróságoknak, megteheted december 16-ig. Utána pedig eljuttatjuk a gyermekeknek az ajándékokat.

2015. november 24. - Karácsonyi Cipősdoboz ajándék gyűjtés

Tavaly még csak mondtuk, hová kell vinni az ajándékokat, idén már hozzánk is lehet hozni! Egy 2014-ben indult nemes ügyhöz csatlakoztunk idén, a Cipősdoboz ajándék gyűjtéshez. Tegyük szebbé a kecskeméti SOS Gyermekfalu gyerkőceinek, illetve a város nehéz sorsú gyermekeinek a karácsonyát! Ha teheted, akkor 2015. december 16-ig a Lóverseny utcai ügyfélszolgálatunkra hozz magaddal játékot, ruhát, édességet, iskolai eszközöket, hogy bedobozolva azokat eljuttassuk az apróságoknak. Neked kis dolog, nekik viszont óriási. További részletek:
https://www.facebook.com/karacsonyidoboz

2015. november 22. - 24 évesek lettünk!

1991-ben ezen a napon alakult meg Társaságunk. Szeretnénk megköszönni minden kedves Ügyfelünknek és Partnerünknek az elmúlt 24 évet. Rengeteg közös élményünk volt közösen, melynek túlnyomó többsége pozitív volt - reményeink szerint. 24 év nagy idő, de vannak még kapcsolatok, melyeket együtt kell megteremtenünk. Így hát, kalandra, akarjuk mondani: kapcsolatteremtésre fel és halgassunk meg egy örök klasszikust:
https://youtu.be/wKSYlkQlfPo!

2015. október 27. - Avaya vizsga

Elkezdődött az Avaya IPO IPSS vizsga, hogy holnaptól akár 15% extra kedvezménnyel tudjunk adni kommunikációs megoldásokat Nektek.

2015. augusztus 19. - Ha igényled a mozgás szabadságát...

Panasonic KX-TGC212 DECT készülék
- Két kézibeszélő
, kihangosítás, hívószám kijelzés, 1,6" LCD kijelző, telefonkönyv (50), falra szerelhető
- Ár: bruttó 20.800,- HUF/db

2015. augusztus 19. - Ünnepi nyitva tartás

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy ügyfélszolgálatunk
az államalapítás évfordulója alkalmából 2015. augusztus 20-23. között zárva tart. Nyitás: augusztus 24-én (hétfő) 08.30 órakor. Szerződéses Partnereink rendelkezésére állunk az ünnep ideje alatt is - a szerződésben foglaltaknak megfelelően.

2015. augusztus 7. - Szombaton ügyfélszolgálatunk zárva tart

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy ügyfélszolgálatunk 201
5. augusztus 8-án (szombat) zárva tart. Leghamarabb hétfőn (08.10.) 08.30 órától várunk mindenkit, akinek IT/TELCO problémája van. És akkor örömmel fogunk segíteni...

2015. június 8-9. - Szamóca a Hölgyeknek

Az elmúlt két napban
egy kis szamócával próbáltunk kedveskedni Hölgy Ügyfeleink egy részének. Sajnos mindenkinek nem jutott, de reményeink szerint jövőre kibővítjük a megajándékozottak körét az édes eprekkel. Ezúton szeretnénk megköszönni a Szamócakertnek, hogy ilyen finomságokkal ajándékozhattuk meg a Hölgyeket. Mindenki örült neki, így természetesen mi is. Ezek szerint a kapcsolatteremtés nem csak drótokkal és bitekkel, hanem szamócával is megoldható.
Képek:
http://on.fb.me/1FOFzYe

2015. június 6. - Mosolyhercegnő választás

Kiskunfélegyházán ma rendezték meg az I. Mosolynapot, melynek keretében megválasztották a Mosolyhercegnőt is. Társaságunk a hercegnő két Udvarhölgyét ajándékozta meg egy 6, illetve egy 4 főre szóló belépővel az Aranykor Wellness és Termálfürdőbe, hogy szépségüket ott is meg tudják mutatni. Ezúton szeretnénk gratulálni Surányi Orsolyának, az I. Mosolyhercegnőnek, valamint két Udvarhölgyének: Doroghy Dórának és Budavári Evelinnek! És köszönetet szeretnénk mondani a Radio Smile-nak, hogy így mi is ott lehettünk ezen a csodálatos napon!

2015. május 27. - Panasonic Roadshow Budapest 2015

A mai napon
megrendezésre került Panasonic Roadshow-n mi is részt vettünk a Vasúttörténeti Parkban. A TELCO most kisebb részt, nagyobbat inkább a vizuál- valamint a biztonságtechnika kapott. Ahol a múlt és a jövő találkozik - így lehetett jellemzni a mai rendezvényt, hiszen az ódon vonatok és a csúcstechnológia egyszerre volt jelen.
Képek:
http://on.fb.me/1LLyQU6

2015. április 3. - Kellemes húsvéti ünnepeket!

A Lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojást, és természetesen mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kíván az ART TeleCom!
Ügyfélszolgálatunk 2015. április 6-án (hétfő) zárva tart, nyitás kedden 08.30 órakor.

2015. március 27. - Ajtófogantyú ajándék telefonnal!

Mire jó a GE 29318 telefon kézibeszélője? Lehet vele telefonálni vagy akár ajtófogantyúnak használni! Vegyél nálunk GE kézibeszélőt ajtófogantyúnak most akciósan bruttó 4.500,- Forintért és ajándékba adjuk hozzá a telefont is! Az akció 2015. április 10-ig, illetve a készlet erejéig tart.

2015. március 8. - Boldog nőnapot!

Minden kedves Hölgy Ügyfelünknek, Partnerünknek... helyesebben: minden Hölgynek boldog nőnapot kívánnak az ART TeleCom munkatársai!

2015. február 12. - Isten Veled Levi!

Több mint húsz év után egy régi harcostársat, egy kedves barátot veszítettünk el. Egy olyan partnert, akihez bármikor lehetett fordulni, ha valamiben elakadtunk. Nem volt kérdés, hogy Ő a mi emberünk. Mindig mosolygott és öröm volt Vele beszélgetni. Most már sajnos nincs erre lehetőségünk, a telefonokon Levi presence gombja nem lesz többé zöld. Aki ismerte (a TELCO piacon rengetegen vannak ilyenek), így minket is l
esújtott a fájdalmas hír. Isten Veled Levi!

2014. december 22. - Kellemes ünnepeket!

Kedves Partnerünk! Eltelt egy újabb, kapcsolatteremtéssel teli esztendő. Köszönjük, hogy közösen dolgozhattunk - reményeink szerint ezt folytatjuk jövőre is.
Tájékoztatunk, hogy
az ünnepek alkalmából Ügyfélszolgálatunk 2014. december 22-től (hétfő) 2015. január 4-ig (vasárnap) zárva tart. Nyitás: 2015. január 5-én (hétfő) 08.30 órakor. Szerződéses Partnereink rendelkezésére állunk ezen időszak alatt is a szerződésben foglaltaknak megfelelően.
Ezúton kívánunk békés, boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt Neked és kedves Családodnak!

2014. november 13. - Procomp Partnertalálkozó 2014

Avaya, Unify, 3CX, Jabra, Sennheiser, Gigaset. Budapest, hajó, Szentendre. Rengeteg hasznos információ, jó csapat, folytatás következik. Képek: http://on.fb.me/1vc9utE.

2014. október 27. - Ricsifiú az ART TeleCom-nál

"
Mer' arra én már rájöttem, hogy a sódert könnyebb lökni a számmal, mint talicskázni a kezemmel!" - írja magáról Ricsifiú, a Dumaszínház humoristája (http://on.fb.me/1oOlaB8). Így nálunk lökte a sódert, hogy szeretett Anyósa IT problémáját oldjuk meg. Hiába no, ilyen egy igazi "vidéki gyerök".

2014. október 17. - Szombaton ügyfélszolgálatunk zárva tart

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy ügyfélszolgálatunk 2014. október 18-án zárva tart. Leghamarabb hétfőn (10.20.) 08.30 órától várunk mindenkit, akinek IT/TELCO problémája van. És akkor örömmel fogunk segíteni...

2014. szeptember 16. - Eső és vihar után

Az utóbbi pár napban rengeteg eső esett, miközben a villámok is megjelentek az égen. Tapasztaljuk, hiszen sokan hoztak/hoznak be ügyfélszolgálatunkra villámkár hatására megsérült eszközöket: telefon, fax, stb. Illetve Ügyfeleink is jelzik, hogy ennek hatására leállt pl. az alközpontjuk. Mi ilyen esetben a teendő? 72 órán belül jelenteni kell a biztosítónak a káreseményt, a sérült eszközt, eszközöket eljuttatni hozzánk (vagy kimegyünk a helyszínre). Bevizsgáljuk és szakvéleményt adunk a javíthatóságról vagy az esetleges cseréről. A berendezést igény szerint tudjuk pótolni, a biztosító pedig a szerződésben foglaltak szerint megtéríti a kárt. Ha Veled is megtörtént, keress bennünket: http://bit.ly/1qTDWFz.

2014. július 22. - Foci VB-s játék a KeSport.hu-val

A KeSport.hu a brazil foci VB alkalmából nyereményjátékot indított. A feladat egyszerű volt: megtippelni, hogy melyik csapat fog nyerni. Az ART TeleCom tárgynyereményeket (telefonkészülék, fürdőbelépő) ajánlott fel a szerencséseknek. Ma délután az Átrium Kávézóban volt a nyeremények átadása. Ezúton is gratulálunk a legjobb tippelőnek, Andó Istvánnak!

2014. június 19. - Fuzárium party 2014

Ma kipihentük a munka fáradalmait: megtartottuk az idei céges összejövetelünket, ahol mindannyian jól éreztük magunkat: video.

2014. június 18. - Portólió bővítés: itt a Jabra

A világ egyik legnagyobb fülhallgató gyártója, a Jabra termékeivel bővül kínálatunk hamarosan. A mai partner roadshow alkalmat adott arra, hogy jobban is megismerjük ezt a világot. A Jabra-ról bővebben a Megoldások alatt olvashatsz.

2014. június 6. - Pünkösdkor zárva tartunk

Ezúton tájékoztatunk, hogy Lóverseny utcai ügyfélszolgálatunk 2014. június 9-én (hétfő) zárva tart. Nyitás: 2014. június 10-én (kedd) 08.30 órakor.

2014. június 6. - Fazonigazítás

A mai nappal weboldalunk egy kisebb fazonigazításon esett át. Egyes részek végérvényesen törlésre kerültek, míg egy pár apróbb újdonságot beemeltünk.

2014. május 24. - Trizoli Jótifuti

Ugyan nem futottuk le szombaton a Kecskemét - Kiskőrös távot a Trizoli Jótifuti Egyesülettel, de ajándékba vittünk Nekik telefonokat, WLAN routert. Nemes célért vágtak neki már második alkalommal az útnak: támogatni a fogyatékkal élőket, segíteni nekik, hogy lehetőségeik szerint mozogjanak, sportoljanak. Népszerűsíteni a szabadidősportot, az egészséges életmódot. Hajrá!

2014. május 13. - The Internet of Things

A nem is olyan távoli jövő… Belegondoltál már abba, hogy mi vár ránk pár éven belül?

Íme az Internet of Things.

2014. május 1. - A Wojtyla Házban jártunk

Május 1-én, a munka ünnepén a Wojtyla Ház szegényeit vendégeltük meg egy finom ebéddel. Reméljük máskor is tudunk menni…
http://wojtyla.hu/hun/s_!news/i__80/i__17017

2014. március 28. - Sennheiser

Örömmel jelentjük, hogy megkaptuk a "Hivatalos Sennheiser Partner" minősítést.
Nézd meg, milyen a Sennheiser világa!

2014. március 7. - Nőnap alkalmából

A Nők, a Hölgyek mindig is fontosak voltak és lesznek az életünkben. Szerencsére nagyon sok Hölgy Ügyfelünk is van. Ma őket látogattuk meg, és kaptak egy-egy virágot. "A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jöttek, szinte lefékezhetetlenek." - Jackie Steward. Boldog nőnapot Hölgyeim!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz