Hálózati megoldások - ART TeleCom - A kapcsolatteremtő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hálózati megoldások

Megoldások

Hálózati megoldások


Alközponti megoldások

Egy magára adó vállalkozásnak vagy intézménynek szüksége van alközponti megoldásokra annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni az Ügyfeleivel, Partnereivel. Az általunk preferált gyártók: Aastra, Avaya, Panasonic, valamint az Alcatel-Lucent és a Unify.

Call center

A call center azoknak a cégeknek/intézményeknek éri meg, melyeknek szüksége van egy megbízható, könnyen kezelhető és átlátható üzleti kommunikációs rendszerre, mellyel ki tudja szolgálni az ügynökei nagy bejövő telefonforgalmát.

Fax server

Dokumentumok küldése, fogadása. Követhető, riportolható visszajelzések. Sokrétű küldési mód: fax, e-mail, SMS, automatizált nyomtatás. Hatékonyság és termelékenység növekedés.

Hálózat felügyelet

E-mailek, weboldalak, FTP, Telnet, webmail, MSN ellenőrzését támogató eszköz. Csökkenthető a munkahelyi visszaélések száma és a sávszélesség pazarlás.
Bővebb ismertető: hálózat felügyelet.

Hangrögzítés

Telefonbeszélgetések teljes körű dokumentációja. Felhasználási terület: irodák, diszpécser szolgálatok, ügyfélszolgálatok, pénzügyi szolgáltatók, ahol a hangadat-forgalom rögzítése kötelező.

Hívásadat-feldolgozás

A rendszer alkalmas telefonhívások szabályozására, forgalom ellenőrzésére különböző forgalmi statisztikák készítésére, a telefon hívásdíjak felhasználók szerinti elosztására.
Bővebb ismertető: hívásadat-feldolgozás.

Konferencia beszélgetés

A full duplex működésű (mindkét fél egyidejű beszédére alkalmas) rendszerrel még több résztvevős lehet egy konferencia, ahol kiváló minőségben hallhatják egymást, a beszélgetések rögzíthetőek. Video konferencia esetén pedig nem csak halljuk, hanem látjuk is a partnereinket.
Bővebb ismertető: konferencia beszélgetés.

Mobil megoldások

A GSM adapterek olyan csúcstechnológiájú termékek, segítségükkel lehetővé vált, hogy a meglévő telefonközpontok GSM rendszerű telefonvonalakat is fogadjanak. A mobil mellék pedig lehetővé teszi a mobiltelefonok olyan jellegű használatát, mintha a készülék egy teljes jogú mellékállomása lenne a vállalati rendszernek.
Bővebb ismertető: mobil megoldások.

Strukturált hálózat

A strukturált kábelhálózat az infokommunikációs rendszerek alapja: a rendszer összes eszköze és szoftvereleme a kábelhálózaton keresztül lép kapcsolatba egymással, tehát jó minőségű kábelezés nélkül nem képzelhető el megbízható informatikai és távközlési rendszer.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz